miercuri, 6 februarie 2019

Obtine un par stralucitor si sanatos in 3 pasi


Odata ce prmavara si-a intrat in drepturi, multe dintre obiceiurile noastre de frumusete se schimba. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca, in acest sezon, parul are nevoie de hidratare si ingrijire dupa o iarna lunga cu temperaturi scazute. Tot acum, parul tau isi recapata stralucirea pentru vara si necesita multa hidratare in tot sezonul cald.
Afla de la specialistii Bottega Verde care sunt pasii pentru un par exact asa cum ti-ai dorit – sanatos, stralucitor si fara fire rebele!
1.

Spala parul ori de cate ori este nevoie!

Se poate spune ca spalarea parului doar de cateva ori pe saptamana este un mit, fiecare podoaba capilara avand propriile ei nevoi de ingrijire. Praful, transpiratia sau caldura dauneaza scalpului si parului, acesta avand nevoie, uneori, de curatare zilnica.
Pentru un par sanatos, acesta trebuie spalat ori de cate ori simti ca este necesar si utilizeaza produse care sa il hraneasca si sa il protejeze de factorii externi nocivi.
Descopera beneficiile casmirului pentru parul tau in samponul cu Keratina si proteine de Casmir de la Bottega Verde. Ofera-i atentie parului tau cu acest sampon care il lasa catifelat si moale, ingrijind-ul la fiecare spalare.

Incearca sa nu il supui temperaturii excesive pentru uscare sau coafare dupa fiecare baie. Utilizeaza ori de cate ori este posibil un ser cu protectie termica pentru par, care sa protejeze firul.
Opteaza pentru ser termic cu ulei de argan pentru par deteriorat si fragil, optim pentru a fi utilizat inainte de uscare si aranjarea paarului cu placa ori cu ondulatorul. Formula sa speciala cu ulei de argan protejeaza parul, ajutand la pieptanarea usoara si redand-ui stralucirea naturala.

2.

Ai grija de parul tau atunci cand dormi

Chiar si atunci cand dormi, parul tau este agresat fizic. Faptul ca firele de par se freaca de fata de perna le face sa se toceasca si sa se rupa in timp.
Recomandarile specialistilor in acest sens sunt urmatoarele – sa prinzi parul intr-o coada impletita inainte sa te culci sau sa achizitionezi o fata de perna din matase, care nu agreseaza firul de par si reduce aparitia firelor rebele.
Daca alegi sa prinzi parul in coada, trebuie sa stii ca acesta trebuie bine pieptanat inainte, iar pe varfuri este recomandat sa aplici putin ulei hidratant.
Imbraca parul intr-un invelis protector care sa-l impiedice sa devina rebel si sa-i redea stralucirea si hidratarea. Incearca uleiul de argan restructurant pentru parul fragilcare, datorita ingredientelor nutritive va functiona peste noapte ca un tratament intensiv de hidratare si ingrijire, iar tu vei avea dimineata parul sanatos si stralucitor, exact asa cum ai visat!

3.

Aplica masti hranitoare o data pe saptamana

Cel putin o data pe saptamana rezerva-ti 30 de minute si aplica pe par o masca hranitoare. Mai ales primavara, parul are nevoie de ajutor, uscat fiind dupa o iarna cu temperaturi scazute.
Pregateste-l pentru vara cu o masca pentru par uscat, cu ulei de masline extravirgin, cu formula cremoasa care hraneste firul de par in profunzime. Aceasta masca se aplica dupa samponare si se lasa sa actioneze cateva minute.
Ai grija de parul tau si pregateste-te pentru vacanta! Fa-ti fiecare zi mai frumoasa utilizand produse de calitate care sa te faca sa te simti bine. Extrem de incantatoare cat si nutritive, produsele de ingrijire Bottega Verde vin in intampinarea nevoilor tale, avand grija de corpul si parul tau. Indiferent de produsele cosmetice pe care le alegi, la Bottega Verde gasesti variante naturale care se bazeaza pe principiile active ale plantelor pe care le contin. Alege din gamele variate de produse cosmetice, pe care le gasesti doar pe www.bottegaverde.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cinci sortimente sunt dovada că una este LINO LADA

  De mai bine de 20 de ani, toți iubitorii de deserturi se pot bucura după pofta inimii de cea mai delicioasă și mai sănătoasă cremă tarti...